Winkelwagen  

(leeg)

Nieuwsbrief

Boles D'olor
Boles D'olor Brumi Aroma Diffuser:

De Boles D'olor Brumi Aroma Diffuser, de collectie Brumas de Ambients geurolie en de Wierook van Boles D'olor worden geproduceerd in Barcelona.
De eigenaar is van oorsprong parfumist van beroep. En hij is nog steeds verantwoordelijk voor de samenstelling van geuren en laat deze ook in zijn eigen fabriek bereiden.

In de Diffuser wordt het water in beweging gebracht. Ongezonde deeltjes in de lucht kunnen vervelende allergische reacties veroorzaken.
De Brumi Aroma Diffuser kan helpen om deze reactie te verlichten. De vervuilde lucht wordt automatisch in de Diffuser gezogen, waarna de gezuiverde lucht er aan de bovenkant wordt uitgeblazen.
Tijdens dit proces wordt het water in de Diffuser op een kalme, golvende manier rondgedraaid.
Wanneer je ongeveer 3-5 druppels geurolie aan het water toevoegt, zal de ruimte gevuld worden met een overheerlijke geur.
Het warme licht en de heerlijke geur van het kabbelende water zorgen voor een relaxte sfeer.
De lamp in de Diffuser verandert in 6 kleuren en de Diffuser is verkrijgbaar in de kleuren zwart, grijs of wit.

Boles D'olor Brumas de Ambients Geurolie:

De Geurolie is heel geconcentreerd en in verschillende Aroma Diffusers te gebruiken. Indien u het gaat gebruiken voor een Aroma Diffuser kan kunt u van de geurolie 3-5 druppels toevoegen aan het water.
De fles bevat 50 ml en is verpakt in een mooie koker.

Boles D'olor Wierook:

De Wierook van Boles D'olor wordt gemaakt volgens eigen receptuur. Het is een preparaat op basis van plantaardige aromatische harsen en hout.
Hieraan is een essentiele olie, van een plantaardige oorsprong aan toegevoegd.
De Wierook brandt ongeveer 45 minuten maar de geur zal voor vele uren nog na geuren.
Toepassing: Plaats de Wierook in de bijgaande deksel of enig andere brander voor het branden van Wierook. Houdt het stokje rechtop zodat het as niet naast de brander valt.
De koker heeft een inhoud van 16 stokjes, en er zijn in deze serie 12 geuren verkrijgbaar.

Boles D'olor Roomspray:

Je huis lekker opfrissen? Dat kun je prima doen met de heerlijke roomsprays van Boles d'olor. Even spuiten en je huis ruikt weer heerlijk. In deze collectie hebben we aantal heerlijk geuren zoals bloemen, zeep, frisse katoen etc.

Boles D'olor Geurzakjes:

De geurzakjes van Boles d'olor kunt u overal neer zetten waardoor er een heerlijke geur verspreidt wordt in uw kamer, badkamer, kledingkasten of - lades.

Boles D'olor auto geurverspreider:

Boles d'olor heeft ook een geurverspreider voor in de auto in de collectie. Het is makkelijk te bevestigen aan uw binnenspiegel in de auto. Gebruiksaanwijzing: Verwijder het houten dopje van het flesje. Daarna haalt u het plastic dopje van het flesje waarna u weer het houten dopje erop draait. Door het flesje een paar keer ondersteboven te houden zal de geurolie in de houten dop intrekken. Hierdoor zal de geur worden verspreidt in de auto. Indien u vindt dat de geur minder sterk wordt dan kunt u flesje een paar keer omdraaien terwijl het aan uw spiegel hangt. Daarna zal de geur zich weer gaan verspreiden. Dit kunt u telkens herhalen.

Boles D'olor Reed Diffusers:
Prachtig vormgegeven Reed Diffusers van Boles D'olor met chique zwarte stokjes.
De geurstokjes zijn een ideale manier om een ruimte te voorzien van een heerlijke geur. De geurstokjes worden in de geurolie gezet en zuigen zo de olie op en geven dan op een subtiele manier de geur van de olie af.
In elke fles zit 125 ml geurolie.