Winkelwagen  

(leeg)

Nieuwsbrief

Sauna en Wellness producten
Sauna en Wellness producten.

Etherische olie voor in de Sauna. Etherische olie wordt gebruikt als Sauna olie door 20 tot 30 druppels per liter water in het saunakuipje te doen alvorens u de geur met het water op de kachel giet.

Voordelen: 15 tot 20 keer genieten van een heerlijke geur in de sauna met een flesje van 20 ml.
100% puur en natuurlijk
1 tot 2 jaar houdbaar

Onder de Saunageuren vallen de sauna opgiet concentraten, menthol Kristallen, Etherische olieen, Etherische olie mixen, parfums, verstuiver geuren en roomsprays.

Etherische olieen zijn vluchtig zonder een vast residu achter te laten. Etherische olie wordt gewonnen uit hout, kruiden, bloemen, harsen en citrusschillen. Ze zijn sterk geconcentreerd omdat er vele kilo's nodig zijn om 1 liter etherische olie te verkrijgen. Het aantal benodigde kilo's verschilt per etherische olie. Daarom hebben etherische olieen ook allemaal een andere prijs. Ook het klimaat, de vraag en de schaarsheid bepalen of een etherische olie duurder of voordeliger wordt.
Alle Etherische olieen zijn natuurlijk, onverdund of versneden, voldoen aan de Europese farmacopee en zijn geschikt voor aromatherapie.

Etherische Bloedsinaasappel olie worden mensen vrolijk, Etherische Eucalyptus olie wordt veel gebruikt bij verkoudheid, Etherische Lavendel olie werkt goed tegen slapeloosheid en Etherische Pepermunt olie wordt gebruikt voor een verfrissende werking.

Etherische olieen mogen nooit puur op de huid gebruikt worden. Inname mag alleen op doktersadvies.
Etherische olie wordt gebruikt op de volgende manieren:
Om mee op te gieten in de sauna
Om te druppelen in een Aromabrander, Aroma Diffuser of op een aromastone om een heerlijke geur in een bepaalde ruimte te krijgen.
Ze worden toegevoegd als geur aan een massage olie. Gebruik maximaal 5 ml Etherische olie op 1 liter massage olie.
20 druppels Etherische olie = 1 ml Etherische olie